Current & planned litters

Labradorhvalpe juni 2019 - Chesapeakehvalpe ca.1.7.2019

Labradorhvalpe (gule) ventes primo juni 2019 til jagt, div. hundesport, udstilling og som *aktive* familiehunde:

Far:DKCH(+J) SECH DECH Rally-B Von Hausman's Super Bowler (USACH CANCH Von Hausman's Bowl Me Over JH - Whitewing Beulahlands Hiccup)

Mor: Cheslabben In The Pink, 1.pr. markpr. (USA-import Greenwood Swamp Rocket - Cheslabben Trendsetter, 1.pr. schweiss, udstilling: excellent)

Vi venter gule hvalpe efter Shiner og Soffy i starten af juni. 

Shiner har indfriet alle forventninger og mere til, efter at vi hentede ham som hvalp i USA for 9 år siden: Sød, dygtig, sund, pæn - og der er dokumentation for det hele i form af hans titler og meriter på såvel udstillinger som forskellige typer prøver og DKKs mentalbeskrivelse. Han er bl.a. den eneste nulevende labradorhan som er udstillingschampion og har 1.præmie på markprøve A (rigtig jagt, en hel dag). Usædvanligt fine HD- og albueresultater på hans afkom. Læs mere om Shiner på hans egen side i menuen til venstre under "Labrador males". 

Soffy er usædvanligt let at træne, fik 1.præmie på markprøve i første forsøg, er en nydelig hund, klassisk labrador uden overdrivelser, viser stort talent for sporarbejde og kommer på schweissprøve, når hvalpene er rejst til deres nye hjem. Hendes morfar er Clairstone Grand Canyon, en spændende finsk-amerikansk kombination, som findes i menuen under "Labrador males".

Hvalpene bliver chippet, får sundhedstjek og vaccination hos dyrlægen, før de er klar til at rejse hjemmefra med vores "hvalpe-vejledning", foder til den første tid i det nye hjem og tilbud om hjælp og rådgivning på hjælp til selvhjælp-basis - vi hjælper gerne med træning og forventer samtidig, at de nye ejere selv er aktive for at træne hvalpen / unghunden. Vi bruger DKKs købsaftale.

Forældre og bedsteforældre er fri på hofter, albuer, øjne. Resultatet af sundhedstests (DNA-tests) af forældre og bedsteforældre gør, at hvalpene ikke kan udvikle prcdPRA, EIC, DM, CNM, SD2, HNPK, lang pels.

Chesapeakehvalpe ca. 1. juli 2019

Cheslabben Cupcake (DKCH SECH SVCH RLDF Rally-B Cheslabben Vaquero - WW13 INTCH INTCH(U) NORDCH DKCH SECH NOCH Rally-B Aquamanda's Really Dirty)

skal parres med

Cheslabben Flashman (CZCH CZBRCH INTCH INTCH(U) Hippy Jack Libami - SEUCH(U) Cheslabben Senza Scosse)

Brune og deadgrass hvalpe ventes omkring 1. juli.

Jessie (Cheslabben Cupcake) er ligesom sine forældre, bedsteforældre og flere generationer længere tilbage en meget alsidig hund: Hun bruges på praktisk jagt, både som driver og apportør, har 1.præmie på schweissprøve og på markprøve C, hun har bestået DRKs kvalifikationsprøve, er rally begyndermester og har "excellent" på officiel udstilling. Hendes far er både udstillings- og vildsporchampion, har adskillige fine placeringer på rallylydighed og brugshundeprøver i Sverige og er apportør på godsjagter. Hendes mor bruges rigtig meget på praktisk jagt som driver og apportør, har 1.præmie i åben klasse på markprøve, 1.præmie på schweiss, er rally  begyndermester og verdensvinder på udstilling! Såvel Jessie som forældrene har virkelig gode, tætte pelse.

Buddy (Cheslabben Flashman) er som de fleste chesapeaker jagt- og familiehund, han er bedste venner med familiens chihuahua-han, en lidt usædvanlig kombination af hunderacer:-) Buddy har internationalt certifikat (CACIB) på udstilling, han har bestået DRKs brugsprøve, går til nose-work og skal træne schweiss; hans mor har bestået den svenske anlægsprøve i vildtspor og hans morfar er svensk vildtsporchampion. Buddys far er en af meget få chesapeaker, som er dobbeltchampion, udstilling og jagt, han har vundet adskillige markprøver på koldt vildt i Tjekkiet og har certifikat + res.CACIT på A-prøve. Buddy og Jessie samt Jessies forældre er mentalbeskrevet (i DKK / SKK), og vi forventer afbalancerede, lærenemme hunde, som kan bruges til jagt, markprøver, schweiss, rally og anden hundesport og samtidig være velfungerende familiehunde - men de SKAL aktiveres; ingen retriever har fortjent et liv som sofakartoffel, og ingen Chesapeake kan forventes at affinde sig med et liv uden en eller anden form for arbejde!