Current & planned litters

Labradorhvalpe 20.1.2018 - Chesapeakehvalpe ult. april 2018

Labradorhvalpe f. 20.1.2018 til jagt, div. hundesport, udstilling og som *aktive* familiehunde:

3 gule hanner, 1 sort han, 1 gul tæve  - alle er solgt!

Far: Cosadolce Signed And Sealed (GBSHCH Rocheby State Occasion - Ernevale Maud of Tudorcourt)

Mor: Cheslabben Black Lily (DKCH(+J) SECH Rally-B Von Hausman's Super Bowler - Cheslabben Yes Dear)

Vi har fået 5 flotte hvalpe efter "Seal" og "Lily". Se billeder af "the Fab Five" og læs om deres afstamning her på siden under Labradorhvalpe 2018 i menuen til venstre: www.cheslabben.dk/438389070 - hvalpene bliver chippet, får sundhedstjek og vaccination hos dyrlægen, før de er klar til at rejse hjemmefra med vores "hvalpe-vejledning", foder til den første tid i det nye hjem og tilbud om hjælp og rådgivning på hjælp til selvhjælp-basis - vi hjælper gerne med træning og forventer samtidig, at de nye ejere selv er aktive for at træne hvalpen / unghunden. Vi bruger DKKs købsaftale.

Forældre og bedsteforældre er fri på hofter, albuer, øjne. Resultatet af div. DNA-tests af forældre og bedsteforældre gør, at hvalpene ikke kan udvikle prcdPRA, EIC, DM, CNM, SD2.

Chesapeakehvalpe ult. april 2018

Cheslabben Zoila's Zest (INTCH NORDCH DKCH SECH NOCH DECH VDHCH PLCH Rally-B Chesapeakeheart Bello Viso - SEU(U)CH Cheslabben Senza Scosse)

er parret med

CZCH Bob Chessy z Vlci luk (CZCH CZBRCH Aaron Adisson Kelecsky poklad - Eliska z Vlci luk)

Brune og deadgrass hvalpe ventes sidst i april.

Zesty er til daglig højt elsket familiehund hos Thomas og Mette nær Vadehavet, hvor Zesty hver jagtsæson apporterer hundreder af ænder og gæs; 400 m efter en anskudt gås er ikke noget problem! Zesty har også sporet et anskudt vildsvin, som heldigvis var død da hund & fører kom frem. Zesty har været udstillet 2 gange i Danmark og er begge gange blevet bedst i racen med internationalt certifikat foran champions.

"Bohous" har vi mødt i det sydlige Tjekkiet, hvor han er jagthund for Jiri & Jana, bedste ven for deres 6-årige søn, og bor sammen med bl.a. 2 chesapeakehanner, et par border terriere og en golden. Bohous er udstillingschampion og har certifikat på markprøve, arbejdsevnerne er ikke noget tilfælde: hans far, farmor og morfar er tjekkiske jagtchampions foruden at have vundet diverse udstillingstitler. 4 generationer bag Bohous ligger de første 2 chesapeaker, der blev registreret af den tjekkiske kennelklub i 1997-98, CH Cheslabben Impeccable og CH Cheslabben Jackpot. Derudover nogle spændende amerikanske importer fra linjer, som vi ellers slet ikke har i Europa.